Mirësererdhët në Hotel Regina Blu, Radhimë, Vlorë

Hotel Regina Blu ndodhet në një nga plazhet më të bukura në botë, përgjatë bregut jugor të Shqipërisë. Ne kemi një ndërtesë moderne me të gjitha funksionalitetet e nevojshme për ta bërë qëndrimin tuaj me ne një përvojë të kënaqshme e mbresëlënëse.

Bëni një tur ose Filloni prenotimet

Uji atje ishte thjesht mahnitës dhe gjithashtu ushqimi! Stafi ishte miqësor dhe atmosfera ishte saktësisht çfarë më duhej për këtë verë! Pamja nga dhoma jonë ishte e mrekullueshme!

Elisa Adsuzy (Houston, Texas, United States) *****

Për sa i përket plazhit, ai ofron shumë karrige dhe shumë hapësirë duke qenë se nuk janë vendosur afër njëra tjetrës. Dalja në plazh është direkt sapo kalon një rrugë të vogël dhe lë goxha përshtypje.

Jovan (Ohrid, Republic of Macedonia) *****

Gjiri i Vlorës është një nga vendet më të bukura që kam parë. Plazhi është i pastër dhe pamja nën ujë është fantastike. Dhoma që m'u dha në fillim ishte një dhomë standarde në katin e fundit të hotelit - pamje e bukur e plazhit por nuk u mahnita me dhomën.

Mitsos A (Thessaloniki, Greece) ****
Prenotoni me Booking.com:

Book now

Hotel Regina

PayPal Logo