Rreth Nesh

E vendosur në një vend dominues që shikon Detin e mrekullueshëm blu e të thellë Jon si dhe plazhin e pastër të Radhimës në gjirin patkua të Vlorës, Hotel Regina ofron vërtet një pikë të mrekullueshme për ditë qetësuese të pushimeve të verës. Kushtet e rehatshme dhe vendndodhjet kombinohen me shërbimin shumë të mirë dhe çmimet e arsyeshme për të krijuar një atmosferë mikpritëse dhe të çlirët nga stresi. Nëse po kërkoni për luks, atë nuk do ta gjeni tek Regina. Megjithatë, ato që do të gjeni janë: kushtet të një dhome të re e të rehatshme, një plazh i mirë, një pamje spektakolare, dhe një staf miqësor për ta bërë qëndrimin tuaj një përvojë për t'u mbajtur mend.

Tipare që na dallojnë

Vlerë superiore. Zonë e mrekullueshme për ngjitje, eksplorime dhe ekskursione. Pamje të mahnitshme.

Qendër profesonale konferencash. Dhoma të rehatshme e të pastra.

Restorant i shkëlqyer. Pamje e plotë nga deti dhe komoditete.

Staf miqësor dhe i trainuar. Përkushtim ndaj kënaqësisë së klientit.