1

Çmimet e dhomave

Partnerë të nderuar në fushen e Turizmit, Hotel Regina i ndodhur në Radhimë, Vlorë, ofron këto çmime për sezonin 2018, për të gjitha 54 dhomat tona. Gjithmonë në shërbimin tuaj !!

Sezoni i ulët 1 Tetor 2017
deri 15 Prill 2018

Sezoni i mesëm 16 Prill 2018
deri 15 Qershor 2018

Sezoni i lartë 16 Qershor  2018
deri 30 Shtator 2018

Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe

Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe Çmimi dhomë çift

Çmimi dhomë teke

Çmimi dhomë treshe

Person

20 euro BB

28 euro HB

33 euro FB

Person

25 euro BB

33 euro HB

40 euro FB

Person

17 euro BB

22 euro HB

29 euro FB

Person

25 euro BB

33 euro HB

40 euro FB

Person

35  euro BB

43 euro HB

48 euro FB

Person

20 euro BB

28 euro HB

33 euro FB

Person

 

45 euro HB

53 euro FB

Person

 

60 euro HB

68 euro FB

Person

 

35 euro HB

43 euro FB

**Ofertë speciale për Verë / Sezoni i lartë – Duke filluar nga 15 Euro / Person**(sipas disponueshmerise!)

Suita gjatë sezonit të lartë – 75 euro/BB

Shënime:
BB =Qëndrimi dhe mëngjesi
FB = Qëndrimi, Mëngjesi,Dreka dhe Banket në Darkë. Të përfshira verë dhe birrë
Ditore: Mengjes 7.30 am – 10.30 am, Drekë 13.00 am – 15.30 pm, Darkë 19.00 pm – 23.00 pm
Dhomat janë të disponueshme për 2 persona, 2+1 persona dhe 2+2 persona.
Fëmijët nën 4 vjeç janë falas.
Fëmijët 4 deri në 14 janë me gjysmë çmimi.