Rezervimi

Çastet më mahnitëse nën diellin e nxehtë apo ditët me ëndrra në të cilat doni të çlodheni dhe të shijoni pushime të paharrueshme. Ju lutemi përdorni SISTEMINT TONË ONLAJN TË REZERVIMEVE për të rezervuar pushimet tuaja të radhës, seminaret apo mbledhjet për prezantime. Ju mund të zgjidhni të paguani me PayPal or manualisht në ditën e ardhjes. Jini të lirë për të na kontaktuar nëse ju duhet ndihmë.