IMG_0454

Dhoma çift

Alternativë e përkryer për çiftë dhe individë të cilët duan të shijojnë pushime të paharrueshme në rivierën e mrekullueshme shqiptare. **Ofertë speciale për verë - Duke filluar nga 15 Euro/Person**

Informacion për dhomën

Dhomat janë 2 persona, 2+1 persona ose 2+2 persona. Fëmijët nën moshën 4 vjeç janë falas. 4-14 paguajnë vetëm 5 Euro KM.
Ne bashkëpunojmë me kompani udhëtimi me kontrata për individë dhe grupe

Lista e çmimeve:
Sezoni ulët 1 Tetor 2012 deri në 15 Prill 2013
20 euro KM (për person)
27 euro KH(për person)
Sezon i mesëm 16 Prill 2013 deri në 15 Qershor 2013
26 euro KM(për person)
33 euro KH(për person)
Sezoni i lartë 16 Qershor 2013 deri në 30 Shtator 2013
39 euro KH(për person)

Shënime:
KM= Krevat & Mëngjes
KH= Krevat, Mëngjes & Drekë

Funksionalitete të dhomës

Çdo dhomë në hotelin tonë përfshin:

 • Ajër të kondicionuar
 • Ballkon
 • Banjë dhe dush
 • Produkte tualeti cilësore
 • Dhoma ku lejohet duhani ofrohen
 • Shërbim në dhomë
 • Mini bar
 • Satelit-TV
 • Pastrim dhome
 • Tharëse flokësh
 • Ngrohje qëndrore