IMG_0454

Dhomë suitë

Alternativë e përkryer për çifte apo familje të cilat duan të marrin maksimumin nga hoteli ynë.

Informacion për dhomën


Ne bashkëpunojmë me kompani udhëtimi me kontrata për individë dhe grupe

Lista e çmimeve:
Sezoni i lartë 16 Qershor 2013 deri në 30 Shtator 2013
Suita (75 EUR)

Shënime:
KM= Krevat & Mëngjes
KH= Krevat, Mëngjes & Drekë

Funksionalitete të dhomës

Çdo dhomë në hotelin tonë përfshin:

 • Ajër të kondicionuar
 • Ballkon
 • Banjë dhe dush
 • Produkte tualeti cilësore
 • Dhoma ku lejohet duhani ofrohen
 • Shërbim në dhomë
 • Mini bar
 • Satelit-TV
 • Pastrim dhome
 • Tharëse flokësh
 • Ngrohje qëndrore