Dhoma treshe

Alternativë e përkryer për familje, miq dhe të afërm të cilët duan të qëndrojnë në hotelin tonë. **Ofertë speciale për verë - Duke filluar nga 15 Euro/Person**

Lower Season 1 October 2020

till 15 April 2021

Mid-Season 16 April 2021

till  31 May 2021

High Season 01 June 2021

till 30 September 2021

SUITA – 80 Euro BB

Junior Suite – 60 Euro BB

SUITA- 100 Euro BB

Junior Suite – 80 Euro BB

SUITA- 140 Euro BB

Junior Suite – 120 Euro BB

Double Room Price Triple Rooms Price Double Room Price Triple Rooms Price Double Room Price Triple Room Price
Person

25 euro BB

35  euro HB

Person

22 euro BB

32 euro HB

Person

30 euro BB

40 euro HB

50 euro FB

Person

25 euro BB

35  euro HB

45 euro FB

Person

45euro BB

55 euro HB

65 euro FB

Person

40 euro BB

50 euro HB

60 euro FB

 

Commission for Agency 10% individs , 12% groups.

For Sea View Room: Plus 10 EURO

NOTES:  OFFER FOR GROUPS

 

BB = Accommodation and Breakfast.

HB = Accomodation, Breakfast and Dinner.

FB = Accommodation,Breakfast,Lunch and Dinner.

Daily: Breakfast 7.30 am – 10.00 am, Lunch 13.00 am – 15.00 pm, Dinner 19.00 pm – 22.00 pm

The rooms are available for 2 persons, 2+1 persons, and for 2+2 persons.

Children under the age of 4 are free.

4–12 aged are charged 50%.